Cea mai bună povestrie a anului...

Charlotte , Carolina de Nord

Un avocat din SUA a cumpărat o cutie de țigări, foarte rare și deosebit de scumpe. Pe urmă le-a asigurat, printre altele și împotriva incendiului.
În decurs de o luna, fumând toate țigările din cutie și fără să fi făcut nici măcar prima plată pentru polița de asigurare, avocatul a solicitat companiei de asigurari să fie despagubit, arătând că țigarile au fost distruse într-o serie de "mici focuri".
Compania de asigurări a refuzat plata, invocând motivul evident și anume că avocatul a fumat țigările.
Avocatul a chemat în judecată compania de asigurări si A CÂȘTIGAT.
Administrând probatoriul, judecătorul a fost de acord cu societatea de asigurari și anume că cererea de despăgubire era cel puțin "neserioasă". Totuși, judecătorul a reținut faptul că avocatul deținea o poliță de asigurare pentru țigări care garanta că acestea erau asigurate inclusiv împotriva foculului, fără a defini ce este considerat a fi "foc acceptabil", iar societatea de asigurari a fost obligată să-l despăgubească pe asigurat.
Decât să treacă printr-un proces lung si costisitor, societatea de asigurare a acceptat sentința și a plătit 15.000 $ avocatului pentru pierderea țigărilor în "incendiu".

ACUM URMEAZA FAZA TARE
După ce avocatul și-a încasat cecul, compania de asigurări a cerut ca acesta să fie arestat pentru 24 de cazuri de incendiere.
În urma propriei cereri de despăgubire și a declarației de la procesul anterior (folosite acum împotriva lui), avocatul a fost condamnat pentru incendiere intenționată a bunurilor sale asigurate și a fost condamnat la 24 de luni de închisoare și o amendă de 24.000$
Aceasta este o povestire adevărată și a câstigat Locul I la concursul "Recent Criminal Lawyers Award Contest".

Da, întradevăr... America... țara TUTUROR posibilităților...


sursa: forward-mail

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Templul plăcerilor interzise... Kandariya Mahadeva

Oboseala își cere tributul...